• DOLAR 32.563
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2423.749
  • ...
`Hiç bir partiye katılmayacağız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Metin Demir Cumhuriyet Mahallesini ziyaret etti. Açık hava toplantısına dönüşen ziyarette konuşan Demir, HÜDA PAR’ın siyasi tavrıyla ilgili net açıklamalarda yaptı. 

Seçime az bir zaman kala bazı kişi ve partilerin kirli bir siyaset izlemeye başladığını belirten Demir, bu kişi ve partilerin seçimin seyrini iftira ve dedikodu ile değiştirmeye çalıştıklarını söyledi. “Bizler hür insanlarız, hiç kimseye kuyruk olmayız. Eğer birilerine kuyruk olsaydık parti kurmazdık” diyen Demir, seçim günü veya seçimden önce hiçbir partiye katılma gibi bir anlaşmalarının olmadığını belirtti. 

Hür Dava Partisinin mazlumların, mahrumların hakkını savunmak, gerçek adaleti tesis etmek için kurulduğunu ifade eden Demir, sözlerine şöyle devam etti: “Alimlerimiz oy namustur diyor. Oyun mes’uliyeti vardır. Kişi kime oy verirse o kişinin bütün günahlarına ortaktır. Hal böyle iken bizler nasıl olurda hakımız aldatır ve seçim günü başka bir partiye kayabiliriz. HÜDA PAR olarak halkımıza diyoruz ki, oyunuz emanetimizdir ve bizler bu emanete ihanet etmeyeceğiz. Asla başka bir partiye kaymayacağız, bir oy bile alsak hür dava olarak seçimlere girecek ve seçmenlerimizin oyuna sahip çıkacağız.” 

Mahalle programlarımız devam edecek

Mahalle programlarının devam edeceğini ifade eden Demir, “Ev ev, Mahalle Mahalle, köy köy geziyoruz ve davamızı insanlara anlatıyoruz. Bugünden sonra inşallah mahallelere yapacağımız ziyaretlerle çalışmalarımızı renklendireceğiz.” şeklinde konuştu. 

Program esnasında bazı BDP’liler provokatif tavırlar sergiledi. HÜDA PAR’lılar sağduyulu yaklaşımıyla herhangi bir olay yaşanmadı. Program çekilen halayla son buldu.(Mustafa Kaynak- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir