• DOLAR 32.585
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2457.692
  • ...
`Allah korkusu olmadan yolsuzlukla mücadele edilmez`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- HÜDA PAR hız kesmeden devam seçim çalışmaları kapsamında bu gün saat 10.00’da Halfeti ilçesinde miting düzenledi.

Mitingde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan Adayı Emin Güneş, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz ile Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Yetkin birer konuşma yaptı.

“Pansuman tedavi yerine köklü çözüm için geldik”

Halfeti’deki  mitingte konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, gittikleri birçok yerde kamuoyu tarafından kendilerine ‘Bu kadar parti varken neden parti kurdunuz?’ gibi bir soruya muhatap olduklarını belirterek, “ Biz de diyoruz ki, sonuçlara bakalım, eğer gerçekten bir sorun yoksa demek ki boşuna kurulmuşuz. Doksan yıllık Cumhuriyet tarihinde eğer ahlaksızlık yangınının önüne geçebilmişse, yolsuzluğun, hırsızlığın önüne geçebilmişse, adam kayırmanın, rüşvetin ve gayri ahlaki hal ve hareketlerin önüne geçebilmişse, okullarımızda saygılı ahlaklı kimsenin namusuna, malına el uzatmayan insanlar yetiştirebilmişse o zaman partimizin kurulması yanlıştır” ifadelerini kullandı.

Toplumun genel gidişatına bakıldığında manevi yönden büyük sorunların olduğuna dikkat çeken Yavuz doksan yıllık süre içerisinde iş başına gelen partilerin sadece pansuman tedaviler uyguladıklarını, parti olarak bu sorunlara dur demeye geldiklerini söyledi.

“İnsanların kalbine Allah korkusu yerleştirilmeden yolsuzlukla mücadele edilmez”

Programda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan Adayı Emin Güneş de yaptığı konuşmada, Son günlerde gündemde olan yolsuzlukla mücadele şeklini eleştirerek, insanların kalbine Allah korkusu yerleştirilmediği sürece, yolsuzlukla mücadele etmenin mümkün olmadığını belirterek, hareket olarak yolsuzluğu kökten bitirmek için ortaya çıktıklarını ifade etti.

Yolsuzluğa bulaşmış birçok insanın çeşitli yollarla kendisini mahkeme önünde akladığına değinen Güneş, Allah’ın huzurunda beraat almamış bir insanın berat etmiş olamayacağını belirtti.

Yetkin: “Hedefimizinsanların Allah’a kulluğa davet edilmesidir”

Mitingte son olarak konuşan Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Yetkin, HÜDA PAR’ın söylem ve olaylara bakışıyla farkını ortaya koyduğunu belirterek,  partilerinin amaçlarına  şu şekilde değindi;  “HÜDA PAR, son birkaç asırdır batı dünyası tarafından tutsak edilerek inançsızlığa zorlanan, zulme maruz bırakılan perişan Müslüman halkın, kabuğunu kırarak, kendine gelerek ayağa kalkmasını amaçlayan bir harekettir. Nihai hedefimiz i’layi kelimetullahtır. Allah’ın adının yüceltilmesidir. İnsanların Allah’a kulluğa davet edilmesidir.” dedi.

Halfeti ilçesinde düzenlen mitingin ardından seçim bürosu açılışı için Bozova ilçesine geçildi.

 Bozova ilçesindeki seçim bürosunun açılış programı  saat:14.00’de gerçekleşti. Açılış programında yapılan konuşmaların ardından mikrofonu alan Bozova Belediye başkan Adayı Müslüm Şahin, Bozova için tasarladığı projelerinden söz etti.

Şahin: “ Halkın menfaati örgütsel ve ideolojik çıkarlardan üstündür”

Kendi kişisel menfaatlerini halkın çıkarlarından üstün görenlerin halkı unuttuklarını söyleyen Bozova Belediye başkan Adayı Müslüm Şahin,  parti olarak halkın menfaatini, örgütsel ve ideolojik çıkarlardan üstün gördüklerini belirtti.

Şahin HÜDA PAR’ın tüm adaylarının halkın içinden çıkmış insanlar olduğuna dikkat çekerek, parti olarak hayatın yaşam kalitesini yükseltmeye ve gelecek nesillere sahip çıkmaya geldiklerini söyledi.

(İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir