• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Salâvat kampanyası bir ayla sınırlı kalmasın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Kutlu doğum ayı öncesi Peygamber Sevdalılarının öncülüğünde başlatılan salâvat kampanyası birçok il, ilçe ve beldede halkın yoğun katılımıyla devam ediyor. Salâvat kampanyasının sadece bir ayla sınırlı kalmamasını isteyen Peygamber sevdalısı halkımız ise sürekli salâvat çekmenin gerektiğini ifade ediyorlar. Bazı esnaf ise kutlu doğum münasebetiyle zikirmatik hediye edip, bu aya özel ürünlerinde indirimler yapıyor. 

Vakit buldukça Hz Muhammed`e (sav) salavat getirmek gerektiğini ifade eden Cizre ilçesi esnafından Cüneyt Özkaya, 23 Mart’ta Cizre’de düzenlenecek kutlu doğum etkinliğine kadar milyonlarca salavat çekmeyi hedeflediğini söyledi. 

Kendisinin de esnaf olarak salavat kampanyasına destek için kampanya başlattığını belirten Özkaya, “İşyeri olarak kutlu doğum ayına özel ürünlerimizi yüzde 20 indirimli satma kararı aldık. Ayrıca salavat kampanyasına katılmak isteyenlere zikirmatik hediye ediyoruz. Şu ana kadar 2 yüz adet zikirmatik dağıttık, 2 milyon 200 bin salavat ile 100 adet Yasin-i Şerif topladık. İnşallah kutlu doğum etkinliğine kadar bu sayı katlanarak artacaktır.”dedi. 

Böylesine hayırlı bir kampanyanın kutlu doğum etkinliğiyle sınırlı kalmaması gerektiğini belirten Özkaya, başta esnaf olmak üzere tüm Cizrelileri salavat çekmeye davet etti. (Abit Dündar –İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir