• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van'da bir saldırı da Ak Parti'ye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van’da seçime günler kala saldırı haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayının seçim aracına taşlı saldırı yapıldı.

 

Olay Şabaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Seçim çalışmaları yapan Ak Partililere ait 2 araca 10 kişilik bir grup tarafından taşlı saldırıda bulunulduğu belirtildi.

 

Saldırı ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, saldırının organizeli olduğunu belirterek,  “Saldırganların bize  ‘Buraya nasıl gelirsiniz, buralar bizim bölgemiz, size burada yer yor’ dediler.”  ifadelerini kullandı.

 

Olay yerini terk etmek istedikleri sırada parti üyelerinin fiili saldırıya  maruz kaldığını belirtilen açıklamada “Aralarında üç bayan arkadaşımızın da bulunduğu ekibimiz olayların daha da büyümemesi için, bu grubun bulunduğu bölgeden uzaklaşmak isterken kendini bilmez bazı kişiler maalesef  ki Belediye Meclis Üyesi adayımız ve diğer arkadaşlarımıza fiziki saldırıda bulunmuşlardır. Belediye Meclis Üyesi Adayımız, fırlatılan sert bir cisimle gözünden yaralanmış ve o kargaşada bayan arkadaşlarımızdan biri bayılmıştır. Araçlarına binen ekibimiz olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, araçlarımıza taşlı saldırı gerçekleştirmişlerdir. İki aracımız  da maddi hasara uğramış, camları kırılmıştır.” denildi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir