• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep Umut-Der`den Fakirin Yüzünü Güldüren Yardımlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Üç yıldan bu yana hayır faaliyetlerinde zengin ve hayırsever vatandaşımızla, fakir ve muhtaç aileler arasında köprü vazifesi görmeye çalışan Gaziantep Umut-Der, bu Ramazanda da hayır faaliyetlerine devam etti.

 

Tespit komisyonunun önceden yaptığı tespitler ve Ramazan içinde yapılan başvuruları değerlendiren yönetim kurulu, başvurular içerisinden 1.sınıf diye nitelendirilen ve tamamıyla başkasına muhtaç olan, hiçbir geliri olmayan fakir ve muhtaç 500 aileye gıda yardımında bulundu.

 

Ramazanın 2. haftasında başlatılan giyim ve ayakkabı yardımı ise halen devam ediyor. Ayrıca 46 aileye toplamda 3 bin 100 TL nakit para ulaşılmasında aracılık edildiği, yine yapılan adak ve yardımlar çerçevesinde 50 aileye taze kırmızı et ulaştırılmasında aracılık edildiği belirtildi. Yapılan yardımların tamamı adreslere Umut-Der`in yardım aracı ile teslim edildiği kaydedildi.

 

"İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olandır" hadisi şerifini hatırlatan Gaziantep Umut-Der yönetim kurulu başkanı Yusuf Kiraz, Ramazan Ayı boyunca bu hadisi şerifin müjdesine mazhar olmak niyetiyle gayret ettiklerini belirterek, "Bu konuda katkısı olan tüm üye ve gönüldaşlarımızın da inşaallah, bu hadisi şerife mazhar olacağını ümit ettiğini" dile getirdi.

Ökkeş Korkmaz - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir