• DOLAR 32.492
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.011
  • ...
Evyapan, "Kirli senaryolara izin verilmemeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gaziantep Şubesi Başkanı M. Fatih Evyapan seçimler yaklaştıkça gerilen ortamın bazı kirli hesabı olan odakların işine yarayacağını dile getirdi. 

Evyapan, “Saldırılar kime yapılırsa yapılsın kabul edilemez. Tüm kesimler birbirine tahammül etmelidir. Son günlerde ülke olarak zaten güzel hadiseler yaşanmamaktadır. Tarafların birbirleri ile kavgaları kirli hesabı olanların işine yarayacaktır. Seçimlerin sıcak ve sakin ortamda geçmesini istemeyen odaklara fırsat verilmemelidir.” dedi.

Herkesin birbirine tahammül göstermesi gerektiğini söyleyen Evyapan, “Bu noktada girdiğimiz seçim atmosferinde tüm kesimler, birbirine tahammül etmeli, kimin inancı ne olursa olsun,  yaşam tarzına ve  siyasi ideallerine tahammül göstermelidir. Bu konuda ülkenin genelinde ve bölgede oynanmak istenen kirli senaryolara izin verilmemeli. Aksi halde çıkan fitne ve kavga ortamından tüm kesimler zarar görür. Bu çerçevede bütün siyasi partilerin, kurum  ve  kuruluşların hassas duyarlılıkla, yaşanan olaylardan ibret almalı. Bu minvalde birbirimize tahammül edebilmeli, birbirimizin değerlerini ve gerçeklerini kabullenmeliyiz. Bu ülke geniştir herkesi kapsayacak büyüklüktedir. Son olarak hangi partiye, hangi kuruma saldırı yapılırsa yapılsın, bu kabul  edilemez. ” ifadelerini kullandı.  (Ökkeş Korkmaz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir