• DOLAR 32.495
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2441.303
  • ...
Din-Bir-Sen: "Kardeşlik, barış ve huzur kazansın"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN – Mahalli Yerel Seçimler öncesi Van başta olmak üzere ülkenin bir çok bölgesinde yaşanan olaylar için sağduyu çagrısı yapan  Din-Bir-Sen Van Şube Başkanı Yusuf Adli, “Bu seçimler bizim birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmamalı aksine pekiştirmelidir.”dedi.

 

Yapılacak olan seçimlerin Van’a yakışır bir şekilde geçmesini temenni ettiklerini ifade eden Adli, “Yapılacak olan bu seçim çalışmaları islami ve insani bütün değerlere sahip çıkarak kardeşliğin,birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir siyasi havada geçmesini bekliyoruz.

 

“Halkımızın teveccühü hangi yönde ise saygı duyulmalıdır”

Tüm siyasi partiler medeni,saygılı ve hoşgörülü bir şekilde projelerini ve kendilerini halkımıza tanıtıp anlatsınlar,siyasi çalışmalarını yapsınlar.Bu seçim çalışmaları demokratik çerçevler içerisinde olmalıdır.Halkımızın teveccühü hangi yönde ise saygı duyulmalıdır.” şeklinde konuştu.

    

Yaşanan provokasyon olayları konusunda uyarılarda da bulunan Adli, “Son günlerde basına yansıyan üzücü olayların yaşanması halkımızı derinden üzmüştür.Kim olursa olsun siyasi düşüncesi ne olursa olsun herkese karşı saygılı olmalıyız,çalışmalarına engel olmamalıyız.Baskı, zorba ve tehditlerle değil, hizmet ve projelerle seçim çalışmaları olmalı,sağduyu hakim olmalı.Tüm siyasi parti temsilcilerini sağduyuya davet ediyoruz.”dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir