• DOLAR 32.583
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2455.792
  • ...
Bayanlara yapılan saldırıya tepkiler dinmiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – BDP’lilerin tesettürlü bayanlara saldırısını lanetleyen Batman Köy-Der Yönetim Kurulu, “Kürt halkının dini duygularına, mukaddesatına saldıran bu zihniyet tesettürlü kadınlara saldırarak bu alçaklığın en zirvesine ulaşmıştır.” denildi.

“Kürt halkının mukaddesatına saldıran bu zihniyet, tesettürlü kadınlara saldırarak bu alçaklığın en zirvesine ulaşmıştır”
Köy-Der Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, Van’da PKK/BDP yandaşlarının Müslüman tesettürlü kadınlarına yaptığı saldırıyı en şiddetli ve lanetin en yüksek derecesinde lanetlediklerini belirterek, “Her platformda kadın haklarından dem vuran BDP ‘nin kadınlara yönelik bu saldırısı ne kadar kadın haklarına önem verdiğini göstermesi açısından önem arzetmektedir. Yıllardır Kürt halkının başına bela olmuş Kürt halkının namus duygusunu yok etmeye çalışan Kürt halkının dini duygularına, mukaddesatına saldıran bu zihniyet tesettürlü kadınlara saldırarak bu alçaklığın en zirvesine ulaşmıştır.” denildi.

“Bugüne kadar Kürt halkı içinde böylesi eblehçe bir saldırıya şahit olmamışız”
Kürt halkı içinde eblehçe saldırıya şahit olmadıkları vurgulanan açıklamada, “Kendisini Kürt halkının temsilcisi gördüklerini iddia eden bu şahısların acaba Kürt halkının örfünde mukaddesatında kadınlara saldırmanın ne derece bir alçaklık olduğunun farkında mıdırlar? Bugüne kadar Kürt halkı içinde böylesi eblehçe bir saldırıya şahit olmamışız. Bu yaşanan saldırı Kürt halkının ne örfünde ne de adetlerinde yoktur ve olmamıştır. Biz bundan eminiz ki vicdan sahibi hiçbir insan böylesi saldırganları kendi arasında barındırmayacaktır.” ifadelerine yer verildi. 

“Bu menfur aşağılık olayı Müslüman halkımızın vicdanına havale ediyoruz”
Saldırıyı Müslüman halkın vicdanına havale ettikleri belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “İslam Tarihinde kadınlara saldırının tekbir örneği vardır. O da beni Kaynuka Yahudilerinin bir Müslüman kadına saldırması olayıdır. Peygamber(s.a.v) bundan dolayı Beni Kaynuka Yahudilerine savaş açarak onları Medine’den kovmuştur. Tarihe girebilecek bir diğer örneği de BDP’li çetelerin kadınlara yaptığı bu saldırıdır. İnsanlıktan nasibini alamamış bu zavallıların Beni Kaynuka Yahudilerinin zihniyetini taşıdığına inanıyoruz. Bu menfur aşağılık olayı Müslüman halkımızın vicdanına havale ediyoruz. Gerektiği zaman gerektiği yerde hesabını soracaklarından eminiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadeleri dikkat çekti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir