• DOLAR 32.586
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2458.575
  • ...
HÜDA PAR`dan Midyatlılar Derneğine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve beraberindeki parti heyeti saat 20.00 sıralarında Batman Fatih Mahallesinde Bulunan Midyatlılar Derneğine ziyarette bulundular. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman’da yaptığı ziyaretler kapsamında Midyatlılar Derneğini de ziyaret etti. Çok sayıda partilinin katıldığı ziyaret, samimi bir ortam da gerçekleşti. Hür Dava Partisi heyetini, Midyatlılar Derneği Genel Başkanı Nurullah Uçar ve dernek yöneticileri karşıladı. 

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ve bu seçim sürecinde sükunetin ve sağduyunun çok önemli olduğunu ifade eden Midyatlılar Derneği Genel Başkanı Nurullah Uçar, Hür Dava Partisi’ne 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar dileyerek, herkesin hak ettiği başarıyı almasını ve Batman için hayırlısı olmasını diledi. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da, herkesin bu seçim sürecinde birbirine tahammül etmesi gerektiğini söyleyerek, bu şehrin, Arap, Kürt, Türk demeden bütün insanların huzur ve mutluluk içinde yaşayabileceği bir şehir olduğunu belirtti.

(Yasir Oğuz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir