• DOLAR 32.604
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2496.757
  • ...
HÜDA PAR adayları  Van`da halkla biraraya  geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Seçim çalışmaları kapsamında, Van’ın Tuşba ilçesinde seçim bürosu açan Hür Dava Partisi Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan, seçim bürosunda ilçe sakinleriyle bir araya geldi.  Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, İl Başkanı Rasim Sayğın’ın da katıldığı programa yoğun katılımın olduğu görüldü. 

Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz programda yaptığı konuşmada, “Bizler İnanç, Kimlik ve Hizmet odaklı bir belediye yönetimi sergileyeceğiz. Partizanlık yapmayacağız. Bu şehir için 65 civarı proje hazırladık. Bu projelerimizi Pazar Günkü Mitingle beraber halka ve basına anlatmaya başlayacağız. Bu projelerin de üzerinde 3 Mega projemiz var.1-Bu halka yalan söylemeyeceğiz.2-Bu halkın malını yemeyeceğiz.3-Bu halka ihanet etmeyeceğiz. Bu 3 proje olmadan diğer projelerin uygulanma imkânı yoktur.” Dedi. 

Kendilerinin dava adamı olduğunu sözlerine ekleyen Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz oturmanın kendilerine yakışmadığını söyledi. 

Oğuz,  her eve Allah’ın selamını götürmeye gayret göstereceklerini ifade ederek, “Bütün kardeşlerimizin seferber olması gerekir. Evet, siyasette yeniyiz, ama sahada çok ama çok eskiyiz” ifadelerine yer verdi. 

Özellikle bu zor ve zahmetli zamanda partililerinin fedakâr cefakar ve cömert olması gerektiğini belirten Oğuz daha sonra, “ Sizler Ümmeti Muhammed için çok değerlisiniz. Bizim referansımız aziz İslam’dır. Çalışmamızı seçimlerden sonra hiç ara vermeden devam ettirmeliyiz. İbadetin azı ama devamlı olanını ilke edinmeliyiz. HÜDA PAR Oy Pusulasında olduğu gibi birçok yerde kura çekilişinde birinci çıktı. O zaman bizler bize düşenin en iyisini yapmalıyız. Tefekkürle, ihlasla aziz davamızı anlatmalıyız” ifadelerini kaydetti. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir