• DOLAR 32.238
  • EURO 34.86
  • ALTIN 2436.25
  • ...
HÜDA-PAR` a ziyaretçi akını devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)  Mardin Kızıltepe İlçe Teşkilatına kışkırtıcı bir grubun saldırısı sonucu 3 kişinin yaralandığı olay üzerine, HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Teşkilatına siyasi parti, STK ve halk tarafından ziyaretler devam ediyor. 

HÜDA PAR Derik İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Abdulvahap Koyuncu, Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şube Başkanı Yusuf Beken İrfan Der Başkanı Şeyhmus Akman Köy Der Başkanı İsmail Mecit Rahmet Gıda Bankası Başkanı Mehmet Şirin Öz ve Özgür Eğitim Sen Kızıltepe Temsilcisi Mesut Ege HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi. 

HÜDA PAR Kızıltepe Teşkilatı ziyaretinde bulunan STK temsilcileri,  geçmiş olsun dileklerinde bulunarak saldırıda bıçakla yaralananlara acil şifalar temennisinde bulunulduktan sonra, bölgede bir daha böyle üzüntülü olayların yaşanmaması temennisinde bulundular. 

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, Kızıltepe ilçe teşkilatlarına yapılan saldırıdan dolayı gerek Kızıltepe ilçesinden gerekse çevre ilçe ve köylerden partilerine yoğun ziyaretlerin devam ettiğini belirterek,  “Bizlerde parti teşkilatı olarak iki gündür tüm programlarımızı iptal edip misafirlerimizi ağırlıyoruz. Halkımızın sağduyulu çağrısı ve saldırıya verdikleri tepkiden dolayı kendilerine parti teşkilatı adına şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi. 

Kılınç daha sonra STK temsilcilerinin dile getirdiği bu tür provokatif eylemlerin halkın huzurunu bozmaya yönelik bir girişim olduğuna müşahit olduklarını belirterek, “Gelme imkânı olmayıp, telefonla arayan STK temsilcileri ve yüzlerce kardeşimize, hem sözlü hem de yazılı olarak tepkilerini dile getirerek bu saldırının büyük bir provokasyon olduğunu belirten ve bizi yalnız bırakmayan tüm duyarlı halkımıza tekrar teşekkür ediyoruz .” ifadelerini kaydetti. (Mehmet Aslan – İLKHA),

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir