• DOLAR 32.456
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2445.154
  • ...
`Her eve HÜDA PAR`ın Selamını Götürelim`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN- Seçim çalışmaları kapsamında, Kahta’ya gelen HÜDA PAR Mersin il Başkanı Salih Demir, Kahta`da HÜDA PAR seçim bürosunda partililere yönelik bir seminer verdi.

Dün saat 21.30’da başlayan seminer programına yoğun katılımın olduğu görüldü. 

Demir, programda yaptığı konuşmada, “Bizler dava adamıyız. Oturmak bize asla yakışmaz. Her eve Allah’ın selamını götürmeye gayret göstermeliyiz. Bütün kardeşlerimizin seferber olması gerekir. Evet siyasette yeniyiz, ama sahada çok ama çok eskiyiz” dedi. 

“Bizim referansımız aziz İslam’dır”
Özellikle bu zor ve zahmetli zamanda bütün kardeşlerimizin birer sahabe kiram gibi fedakar cefakar ve cömert olması gerektiğini belirten Demir, “ Sizler Ümmeti Muhammed için çok değerlisiniz. Bizim referansımız aziz İslam’dır. Asıl bizim görevimiz 30 Mart’tan sonradır. Çalışmamızı seçimlerden sonra hiç ara vermeden devam ettirmeliyiz. İbadetin azı ama devamlı olanı ilke edinmeliyiz. HÜDA PAR yüksek seçim kurulunda da olduğu gibi bir çok yerde kura çekilişinde birinci çıktı. Bu Alemlerin Rabbinin bir nişanesidir. O zaman bizler bize düşenin en iyisini yapmalıyız. Tefekkürle, ihlasla aziz davamızı anlatmalıyız” dedi. 

Mersin il Başkanı Salih Demir konuşmasının sonunda Kızıltepe, ve Cizre’deki HÜDA PAR’a yönelik yapılan saldırıları kınadı. 

Program katılımcıların yönelttikleri soruların yanıtlanmasının ardından yapılan dua ile son buldu.  (Emin Nazlı-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir