• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
Van`da Ak Parti seçim aracına saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Bugün öğle saatlerinde Kevenli bölgesinde tanıtım amacıyla dolaşan Ak Parti seçim aracı taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda aracın ön camları tamamen kırılırken, herhangi bir can kaybı ve ya yaralanma yaşanmadı.

Saldırı ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Van İl Teşkilatı ise olayı kınadı.

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, saldırganların hem zorbalık yaptığını hem de mazlum rolünü oynamaya çalıştıkları belirtilerek, “Artık o korku duvarları yıkıldı. Halkımız kimin neler yaptığını çok iyi biliyor. Biz Allah’a hamd olsun, gittiğimiz her yerde halk ile kucaklaşıyoruz. Onların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bizleri son derece iyi karşılayan halkımıza da şükranlarımızı sunuyoruz.

Fakat halkın bizi kucaklaması görüntüsünü hazmedemeyenler ise saldırılarda bulunarak, zorbalık yaparak çirkin yüzlerini göstermeye devam ediyorlar. Hemen akabinde ise ‘Biz saldırıya uğradık’ diye yalan dolan peşinde koşmaktadırlar. Bu tür saldırıların ne onlara ne de memleketimize bir fayda getirmeyeceği gibi, tüm zararının kendilerine olacağını bilmelidirler. Biz barış içerisinde bir yarış dedikçe, onlar tam tersini yapmaktadırlar” ifadelerine yer verildi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir