• DOLAR 32.384
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Seçim minibüsü otomobille çarpıştı: 5 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ – Elazığ’ın Kovancılar ilçesi Çakırkaş Beldesi yakınlarında özel bir otomobil ile bir minibüsün çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi, kazada 5 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Elazığ’ın Kovancılar ilçesi Çakırkaş Beldesi yakınlarında Elazığ’dan Bingöl istikametine giden 12 AN 774 Plakalı araç ile Kovancılar yakınlarında Bingöl’den Muş istikametine gelen 45 DD 680 plakalı otomobil çarpıştı.

Saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada; otomobilde bulunan N.D, M.D ile kadın oldukları belirtilen K.D, N.K, ayrıca minibüste bulunan İ.A olmak üzere 5 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. İsmi belirlenemeyen 1 kişi ise ağır yaralandı.

Yaralı, kaza yerine gelen ambulansla, Elazığ’da bir hastaneye götürüldü. Elazığ Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, çarpışan araçlarda sıkışan 5 kişinin cesedini, yaklaşık bir saat süren çalışma sonrasında çıkarabildi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında yaşamını yitiren 5 kişinin cenazesi, olay yerine gelen cenaze araçlarıyla Kovancılar Devlet Hastanesi morguna taşındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Faruk Kırmızıtoprak-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir