• DOLAR 32.471
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.74
  • ...
Kutlu Doğum etkinliklerinin adı ve teması açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu gerçekleştirdiği 3. İstişare toplantısında bu yıl yapacakları kutlu doğum etkinliklerine “Yürüyen Kur’an Hz. Muhammed (sav)” ismini verdiklerini ve bu yıl yapılacak etkinliklerinin ana temasının da “Kur’an ve Sünneti okuma, anlama ve yaşama” olacağını duyurdu.

Peygamber Sevdalıları Platformu, 2014 ‘Kutlu Doğum Etkinlikleri’ hazırlıklarına Türkiye genelinde bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Bölge Koordinatörleri ile yaptığı 3. toplantısıyla devam etti.M

ustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesinde gerçekleşen toplantıda bu yılın kutlu doğum etkinliklerinin ana teması olarak “Kur’an ve Sünneti okuma, anlama ve yaşama” olarak belirlenirken yapılacak etkinliklerin isminin de “Yürüyen Kur’an Hz. Muhammed (sav)” olarak seçildiği bildirildi.

Konuyla ilişkin açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu dönem sözcüsü Yahya Oğraş, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu yıl gerçekleştirdiğimiz 3. İstişare toplantısında aldığımız kararların birincisi bu yıl yapacağımız kutlu doğum etkinliğimizin adının “Yürüyen Kur’an Hz. Muhammed(s.a.v)” olarak belirlenmesi, ikincisi ise, bu yıl yapılacak etkinliklerinin ana teması olarak da “Kur’an ve Sünneti okuma, anlama ve yaşama” olarak belirlenmesi oldu.” şeklinde konuştu.

Oğraş, aldıkları başka bir karar olarak da sanatçıların, mevlithanların, hatip ve sunucuların ayrı ayrı toplantılarının yapılacağı bununla ilgili çalışmaların daha sonra tekrar bir araya gelince netleştirilip bu anlamda bu yıl ki çalışmaların da fiili olarak başlatılacağını bildirdi. 

  (Zeki Aras/Ali Gültekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir