• DOLAR 32.566
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2432.034
  • ...
İTEC eğitim toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Yenilik ve Eğitim teknolojileri Genel Müdürlüğünce Yürütülen Avrupa Komisyonu 7. çerçeve programının Bilgi ve iletişim Teknolojileri Tematik alanında yer alan “Teknoloji Destekli Öğrenme” konu başlıklı “Katılımcı Sınıflarda yenilikçi Teknolojiler (İTEC ) Projesi”  bilgilendirme toplantısı pilot okul olarak seçilen Oya Havare İlkokulu salonunda gerçekleştirildi.

 

Proje ile geleceğin sınıflarında öğretmenler tarafından ihtiyaç duyulan teknoloji tabanlı pedagojik bilgi ve becerilerin öğretmenlere kazandırılmasının amaçlandığı belirtildi.

 

İlk 4 fazı gerçekleşen projenin genişletilmiş 5. fazda il merkez okullarının da pilot okul olarak projeye dâhil edildiğini belirten Proje İl Koordinatörü Necati Kaya, düzenlenen eğitimin çok faydalı geçtiğini söyledi. Kaya, öğrencilere yönelik teknolojik altyapısı Fatih Projesiyle desteklenen okulların varlığının bu projeyle daha da önem kazanacağını ve önümüzdeki aylarda projeyle ilgili atölye çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir