• DOLAR 32.384
  • EURO 34.65
  • ALTIN 2391.563
  • ...
Peygamber Sevdalılarından salâvat kampanyasına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ-  Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörlüğü Muş Temsilciliği salâvat kampanyasının startını verdi.

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Muş temsilcisi Yunus Sönmez, tüm halkı kampanyaya katılmaya davet etti. Sönmez kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Allaha hamdolsun ki yine ömrümüzün bereketi olan Kutlu Doğum Aylarına girmiş bulunmaktayız. Bu yıl yine kutlu doğum ayları münasebetiyle çeşitli etkinliklerimiz olacaktır inşallah. Yapacağımız etkinlik ve programların neler olduğunu anlatmadan önce, Rabbimizin bizleri bu kutlu aylara yetiştirmesini bir nimet ve lütuf olarak telakki ediyor, bunun için Rabbimize sonsuz şükürler ediyoruz.’’

Sönmez,“Haklımızın malum olduğu üzere  Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörlüğü Muş Temsilciliği olarak ilimizde de salâvat kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Bizler her yıl koordinatörlük olarak düzenlediğimiz salâvat kampanyalarıyla Türkiye’nin dört bir yanından efendimize milyarlarca salât-selamlar okumakta ve bu kampanyalar çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlenmekte,  peygamber efendimizi insanlara anlatmaktayız. Bu hayırlı kervanda yer almak isteyen tüm ‘Peygamber Sevdalısı’ halkımıza bu kutlu kampanyada yer almaya ve işlenecek olan her hayır ve hasenata ortak olamaya davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

İşlenecek ve vesile olunacak her hayırda, bu kampanyada katkısı olan her kesin sevaplarda payının olacağını hatırlatan Sönmez, “Unutmayalım ki, yapacağımız ve yapılmasında öncülük edeceğimiz her bir amelin karşılığını Yüce Rabbimizden kat kat alacağız inşallah. Yine unutulmamalıdır ki, yapacağımız hizmet ve faaliyetlerimizden insanların istifade etmesini sağlarken ayrıca yapılacak olan her sevaba ortak olacağız. Kutlu doğum aylarımızın tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.’’ dedi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir