• DOLAR 32.518
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2438.81
  • ...
Silvan HÜDA PAR adayına iftira
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Hür Dava Partisinin Silvan Belediye Başkan Adayına,  halk tarafından büyük bir teveccüh ve ilgi gösterilmesin hazmedemeyen ve önünü almaya çalışan mihraklar tarafından son günlerde   Silvan’dan kaçtığı iddialarının yayılması üzerine,  konu ile ilgili olarak  İLKHA’ ya konuştu.

Silvan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Ortaç yaptığı açıklamada, “Halkın arasında hapis cezası olduğu için Avrupa’ya kaçtığım söyleniyor. Bu tamamen asılsız bir  iftiradır. Bu yapılanın bilinçli bir propagandadır. Bazıları Silvan halkının Hüda Par’a olan teveccühü ve sıcaklığı hazmedemedikleri için bu iftiraya başvurdular.” dedi. 

Bazılarının kasıtlı olarak  HÜDA PAR’ın Silvan  Belediye Başkan Adayının cezası olduğundan seçime giremeyeceğini, Ak Parti ile beraber seçime gireceğini iddialarını yaydıklarını belirten Ortaç, “Bazıları ise kendi parti merkezlerinde sevinerek ‘Adayları imamdır seçime girmezse halk bize verecek’ diyorlar. Ortalığa bu iftirayı atanlar şunu iyi bilsinler ki, biz hiçbir parti ile birleşmedik ve hiç kimse sevinmesin, benim cezai bir durumum yok. İlçe Seçim Kurulunun Belediye’ye vermiş olduğu liste operlorlerden anons edildi. Bütün partilerin adayları ve encümenlerinin isimleri okundu. Şu ana kadar siyasi parti olarak evraklarını kusursuz bir şekilde teslim eden tek parti HÜDA PAR’dır.”şeklinde konuştu. 

Ortaç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Halkımızı ziyaret ediyoruz, sıkıntı ve sorunlarını dinliyoruz. Biz halkımızı halk da bizleri seviyor. İnşallah en kısa sürede bu bölgenin tamamında HÜDA PAR kazanacak. Ve bu iftiralarla ortalığı karıştıranlar şunu iyi bilsinler ki, sizin bir hesabınız varsa Allah’ın da bir hesabı var. Artık bilin ki devir, İslam’ın ve HÜDA PAR’ın  devridir. Biz, hiç kimseye ve hiçbir partiye rakip değiliz. Bizler sadece hakka ve halkımıza hizmet etmek için hizmete  talibiz.”  (Yusuf Batı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir