• DOLAR 32.496
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2441.919
  • ...
`Milleti İsrail`e vilayet yapmak istiyorlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Saadet Partisi Batman İl Teşkilatı, partilerinin genel başkan yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisi Batman Belediye Başkan adayı Ahmet Çiftçi ve partililerin katılımıyla Batman’da seçim lokalini tekbirler eşliğinde açtı.

Saadet Partisinin kurulduğu günden bu yana prensiplerinden hiç taviz vermediğini söyleyen Saadet Partisi Batman Belediye Başkan adayı Ahmet Çiftçi, “Korkmadan, çekinmeden, yılmadan ve tek bir kişi bile kalsa bu davayı sonuna kadar götüreceğiz inşallah.” dedi.

Esnafın kepenklerinin zorla kapattırılmasını bir zulüm olarak gördüklerini belirten Çiftçi, kepenk kapattıranlara tepki göstererek, “Bu milletin dinine, namusuna ve vatanına hiç kimse el uzatamamış ve bugünde uzatamayacaklar. Birileri, kendilerini çok güçlü görüyorlarsa zannetmesinler ki Müslümanlar yatıyor. Bu milletin gençlerini esrarkeş ve göbekten aşağıya onları müptela ettiler. Ama bunların kökünü kazıyacağız inşallah. Bu pislikleri Allah’ın izniyle çöp kutusuna atacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Çiftçi, şunları kaydetti: “Her gün Mecliste birbirinize giriyorsunuz. Millet sizleri birbirinize giresininz diye mi seçti? Artık Saadet Partisi geliyor ve siz artık bu milletin vekilliğini alamayacaksınız. Devlet içinde kumpas var diyerek herkesle düşman oldular. Kumpası sen yaptın kendi partine sen, sen. Allah’ın emrini hiç duymadın mı sayın Başbakan? Niye duymadın? Ne yaptığını herkes çekecek.bende çekeceğim, o da çekecek. Allah’ın indinde Başbakan’ınla işçinin hiçbir farkı yoktur. Tek fark imandır.”

Çiftçi’nin ardından kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisi olarak Türkiye’deki bin 394 seçim bölgesinin tamamında seçimlere kadrolarıyla birlikte hazır olduklarını vurguladı.

Tongüç, “30 Mart seçimleri milletimize hayırlı olması için Allah’tan niyaz ediyorum. Bu seçimlere doğru giderken hem ülkemizin içinde elbette Türkiye’nin dışında Türkiyemizle alakalı olarak yoğun faaliyetlerin olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bunu unutmayalım; bulunduğumuz toprağın ayağımızın altından kayması için ellerinden gelen tüm gayretle çalışan bir takım dış mihraklar ve onların iç uzantılarıyla birlikte bu milletimizin önce fakir olmasını, daha sonr borçlanmasını ve daha sonra işszi kalmasını istiyorlar. En sonunda en önemli manamız olan bu milletin kalbindeki imanı söküp alınmasını istiyorlar. Kardeş kavgası çıkararak bu milleti İsrail’e vilayet yapmak istiyorlar. Biz şunu diyoruz ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, tümdünyanın paralarını bu işe harcasanız vallahi bu Milli Görüş var olduğu sürece bu milletin imanına kastedemeyeceksiniz.” diye konuştu.

(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir