• DOLAR 32.453
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2436.376
  • ...
`Hizmet için projelerimiz hazır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, Muradiye Belediye Başkan Adayı Kazım Bilici, Çaldıran Belediye Başkan Adayı Mehmet Selim Çınarcı, Erciş Belediye Başkan Adayı Halil Caroz, Muradiye İlçe Başkanı Zafer Yavuzer ve partililerden oluşan heyet, Erciş ve Muradiye esnaflarını ziyaret etti.
HÜDA PAR’ın belediye başkan adaylarına büyük teveccüh gösteren Muradiye esnafı, adaylara ikramda bulundu. 

Ziyaret esnasında esnafın sıkıntılarını da dinleyen Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, müşterilerle de hasbihal etti. 

Gittiği her esnafta partililerin amacı hakkında bilgi veren Oğuz, HÜDA PAR’ın hizmet partisi olduğunu ve kesinlikle rüşvete izin vermeyeceklerini belirtti. 

Belediyeleri almaları durumunda, belediyenin imkânlarıyla halka hizmet edeceklerini söyleyerek bu konuda esnafın da faydalanacağını ve Muradiye halkı için yeni bir dönem noktası olacağını söyledi. Belediyeyi kazandıkları takdirde tüm esnafın sorunlarıyla ilgileneceklerini belirtti. 

Belediye imkânlarıyla neler yapılabileceğini, ne tür hizmetlerde bulunabileceğini halka göstereceklerini söyleyen Oğuz, HÜDA PAR’ın halkın hizmetinde olacağını, halka hizmet konusunda çok sayıda projelerinin olduğunu belirtti. Belediye malını yetim malı gibi koruyacaklarını ifade eden Oğuz, Allah rızası doğrultusunda halka en iyi hizmeti vereceklerini vurguladı. 

AK Parti ve BDP seçim bürolarını da ziyaret eden HÜDA PAR adayları Muradiye esnafının tamamıyla görüştü. 

Muradiye esnafını ziyaret ettikten sonra Erciş ilçesine geçen heyet, burada da Erciş esnafını da ziyaret etti. Erciş esnafı tarafından da yoğun teveccühle karşılanan Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, esnafın sıkıntılarını tek tek dinledi. 

Erciş esnafı Belediye Başkan adaylarını güleryüz ve sıcak bir şekilde karşılayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Erciş ve Muradiye esnafı, hizmet istediklerini dile getirerek, HÜDA PAR’a güvendiklerini belirttiler. 

Gittiği her yerde esnafın ve halkın yakın ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Oğuz, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkür etti.  (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir