• DOLAR 32.284
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2401.473
  • ...
Eskişehirde 3 araç kundaklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Park halinde duran bir hafif ticari araç, bir kamyonet ve bir minibüs kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandığı iddia edildi.. Alev alan hafif ticari araç vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, minibüs ve kamyonetteki yangını ise vatandaşlar büyümeden söndürdü.

Olay gece saat 01.30 sıralarında Zafer Mahallesi Ünallar Sokak`ta meydana geldi. Aynı sokakta park halinde duran Sever Güçer`e ait 26 TP 847 plakalı hafif ticari araç, Harun Bıkmaz`ın 26 TD 740 plakalı kamyoneti ile Feridun Yetişkin`in 26 M 0150 plakalı minibüsünde yangın çıktı. Minibüs ve kamyonetteki yangın vatandaşlar tarafından evlerinden kovalarla getirilip üzerine dökülen suyla daha fazla büyümeden söndürüldü.

Bir lokantada aşçılık yapan Sever Güçer`e ait hafif ticari araç ise bir anda alev topuna döndü. Güçer ve komşuları yangın tüpleri ile aracı söndürmeye çalıştı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle hafif ticari araçtaki yangın kontrol altına alınıp söndürüldü.

Kundaklama sonucu çıktığı belirtilen yangında aracının kullanılamaz hale geldiğini söyleyen Sever Güçer, "Aracım park halinde duruyordu. Yandığını görünce komşularla birlikte söndürmeye çalıştık. Düşmanımız yok ki bunu yapsın. Benim aracıma yanıcı madde atmışlar, daha sonra da bu maddeye diğer minibüs ve kamyonete doğru fırlatmışlar" dedi.

Semt sakinleri itfaiye ekiplerinin geç geldiğini öne sürerken Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir