• DOLAR 32.53
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2436.363
  • ...
SYDV mütevelli heyeti toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti, Batman Valisi Yılmaz Arslan başkanlığında toplandı.

 

Batman Valisi Arslan’ı toplantıya gelişlerinde Vali Yardımcısı Şener Çağlar ve SYDV Müdürü Beşir Arslan karşıladı.

 

Haftalık olarak düzenli yapılan toplantıya Vali Arslan’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Şener Çağlar, SYDV Müdürü Beşir Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, Tarım Müdür Vekili Cemal Tüzün, İl Müftüsü Hasan Çağlar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ahmet Akan, Defterdar Vekili Durmuş Ali Doğan, mütevelli heyet üyeleri Pazaryeri Mahalle Muhtarı Hamdin Keskin, Çarıklı Köyü Muhtarı İhsan Çağır, Talesemi Derneği Başkanı Meleddin Yıldırım, Kızılay Derneği Başkanı Sebahattin Teziğ, M. Salih Ataç ve Mehmet Şirin Orhak katıldı.

 

Vakfa yapılan yardım müracaatları ve vakfın diğer faaliyetlerinin değerlendirilmesi gündemiyle toplanan mütevelli heyeti SYDV Müdürü Beşir Arslan’ın vakfın 2013 yılına ilişkin faaliyetlerini içeren sunumuyla başladı.

 

Toplantıda, gündeme ilişkin maddeler değerlendirilirken vakıf tarafından yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusunda daha iyi bir hizmetin sunumu için yapılması gerekenler görüşüldü. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir