• DOLAR 32.459
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2437.865
  • ...
HÜDA PAR Özalp ve Saray`da  köy köy dolaşıyor-FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN – Hür Dava Partisi adayları Özalp ve Saray ilçelerinde 30 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Özalp ve Saray ilçelerinde halkı ziyaret eden adaylar köy köy, kapı kapı gezerek partinin tanıtımını yapıyorlar. 

Hür Dava Partisi Özalp Belediye başkan adayı Ahmet Bağ ve bir grup partili, Özalp’a bağlı köyleri ziyaret etti. Çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Bağ, “Özalp ilçemizde esnaflara, ailelere ve köylere yönelik çalışmalarımız oldu. Halkın yoğun teveccühü ile karşılaştık. Seçime kadar daha yoğun bir şekilde çalışmalarımız olacaktır. İslam’ı referans alarak, çalışmaları Kur’an’a, sünnete uygun olarak yapacağız” dedi.

 “Çalışmak ve gayret bizden, başarı ise Allah’tandır”

HÜDA PAR Saray Belediye Başkan Adayı Kasım Keklik ise yeni kurulan bir parti olmaları hasebiyle tanıtım çalışmalarını hızlandırdıklarını belirterek, “Bu amaçla ilçeye bağlı köyleri ziyaret edip, partimizin misyonu hakkında köy sakinlerini bilgilendiriyoruz. Gittiğimiz köylerde kapı kapı gezerek çalışmalar yapmaktayız. Amacımız gitmediğimiz köy, kapısını çalmadığımız ev bırakmamaktır. Çalışmak ve gayret bizden, başarı ise Allah’tandır” şeklinde konuştu.

(Cihad Coşar – İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir