• DOLAR 32.47
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2439.721
  • ...
`Saldırılar halkın huzurunu ve barışını hedef alıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Said Şahin, partilerine yönelik saldırıların, halkın huzur ve barışını hedef aldığına dikkat çekti.

Seçime girecekleri yerlerde yoğun bir çalışma içine girdiklerini belirten Şahin, "30 Mart yerel seçimleri için bütün partiler adaylarını tanıtmakta ve halkın temsiliyetini sağlama konusunda çaba sarf etmektedirler. Parti olarak henüz bir yaşını doldurmuş olmamıza rağmen seçimlere girme yeterliğini elde ederek seçime girme kararı aldığımız yerlerde yoğun bir biçimde seçim çalışmalarını yürütmekteyiz. Üyelerimizin Olağanüstü gayretleri ile İnşallah, partimizin misyonundan ve adaylarımızın niteliklerinden haberdar olmayan tek bir ev kalmayacaktır. Halkın içinden, halkın değerlerini özümsemiş, yaşantısı ile güven veren, emanet ve ehliyet sahibi adaylarımızla seçimlerden galibiyetle çıkacağımıza inanıyoruz." dedi.

HÜDA PAR çalışmaları birilerini rahatsız etti
Çalışma ve ziyaretlerinin gerek devlet içinde çöreklenmiş ve gerekse de halkın sırtında adeta bir kambura dönüşmüş zihniyet sahiplerini rahatsız ettiğinin ifade eden Şahin, her türlü hile, komplo, tahrik ve saldırıyı göze alarak çıktıkları bu yolda sabır, sebat, azim ve gayretle halka ulaşmanın çabası içinde olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Karanlık yapılar boş bir gayretin içinde olduklarını anlayacak
Karanlık yapılar ve onlara taşeron olan çetelerin boş bir gayretin içinde olduklarını anlayacaklarını belirten Şahin, partilerine yönelik emniyet kaynaklı komplo ve yasadışı dinlemeler ile parti binalarına ve üyelerine yönelik saldırıların, eşgüdümlü ve tek merkezden yönetilen bir planın pratize edilmiş parçaları olduğuna dikkat çekti.

Halkın oynanan bu oyunları çok iyi gördüğünü ve vicdanlarında mahkûm ettiğini dile getiren Şahin, "Biz halkımızla buluştukça, gaye ve hedeflerimizi anlattıkça devletin faşizan zihniyetinin izdüşümü olan örgüt ve çevrelerin saldırılarının artması tesadüf değildir. Partimize yönelik saldırılar, halkımızın huzurunu ve barışını hedef almakta, geleceğini karartmayı amaçlamaktadır. Halkın son süreçte elde ettiği barış ve huzur ortamının bozulmaması için herkes üzerine düşeni yapmalı, saldırganları ve destekçilerini kınamalı ve kamuoyu baskısı oluşturmalıdır. Aksi takdirde meydana gelebilecek olumsuz sonuçlardan en az saldırganlar ve destekçileri kadar, olan bitene sessiz kalanlar da pay sahibi olacaklarının bilincinde olmalıdırlar." diyerek tüm kesimleri saldırıları tepki vermeye çağırdı.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir