• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Van yönetilen bir şehirken yöneten bir şehir oldu`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN -  Ak Parti heyetinin ziyaretinde konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van’ın eskiden yönetilen ve yönlendirilen bir şehirken şimdi yöneten yönlendiren bir şehir olduğunu söyledi.

Konuşmasında seçim sürecinin çok önemli olduğunu ve başkan adaylarına çok büyük görevler düştüğünü ifade eden Takva, “Burada belediyenin ve partilerin gücünü yok saymak mümkün değil” dedi.

Ekonomik düzeyi düşük olan bir bölgede yaşadığımızı ifade eden Takva, “Bu yüzden bölgedeki insanların beklentileri çok fazla olur. İlimiz her geçen gün biraz daha büyüyor ve gelişiyor. Bizde ilimizin büyümesi ve gelişmesine katkı sunacak çalışmalar yapıyoruz. Van, eskiden yönetilen yönlendirilen bir şehirken şimdi yöneten yönlendiren bir şehir oldu. Eskiden tüccarlarımıza hak ettikleri değer verilmezdi ama günümüzde öyle değil. Tüccarlarımıza yönelik bakış açıları değişti ve hak ettikleri değer veriliyor. Belediyenin, partilerin gücünü yok saymak mümkün değil.  Kim seçilirse seçilsin fark etmez. Bizim gayemiz belediyenin imkânlarını Van ekonomisine katkı sunacak, gelişimini sağlayacak şekilde kullanmaktır.  ‘Van’a ne yapabiliriz? Van’a ne katabiliriz?’ asıl düşünmemiz gereken budur.  Sermaye demokrasinin ve huzurun olduğu yerlerde gelişir. Gösterdiğiniz bu cesaretten dolayı sizi tebrik ediyor, Seçim surecinin huzur içinde geçmesini diliyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan, Ak Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ise huzurun ve kardeşliğin olduğu bir bölgede sorunların kısa sürece çözülebileceğini söyledi. (Murat Dalgın-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir