• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Sorumlu şube müdürlerine İngilizce eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde İngilizce Dil Eğitim Sisteminden sorumlu şube müdürlerine yönelik düzenlenen Dyn Ed İngilizce Dil Eğitim Semineri başladı. Mersin Hizmet içi Eğitim Enstitüsünde düzenlenen seminere Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül katıldı.

Seminerin açılışında konuşan Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Gül, Dyn Ed`in bilimsel araştırmalara dayalı ve teknoloji destekli çözümlerinin İngilizce dil eğitiminde önemli bir ilerleme sağlamış olduğunu kaydetti.

Anadilini konuşan kişilere yönelik hazırlanan materyallerin ikinci dil olarak dil eğitimi alan kişiler için uygun olmadığını ifade eden Gül, Dyn Ed`in kuvveti eğitim programının özellikle ikinci dil olarak öğrenen kişiler için tasarlanmış olması olduğunu söyledi.

Dil eğitiminde yazıya dayalı geleneksel yaklaşımlar ile görsellerle desteklenen dinleme becerisine dayalı Dyn Ed sistemi arasında önemli farklar olduğunu ifade eden Gül, Dyn Ed eğitim sistemi ile yabancı dil öğreniminin daha kolaylaştığını belirterek, Mersin’in bu noktada gerçekten önemli bir başarı elde ettiğine dikkat çekti. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir