• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR`dan Özalp saldırısına açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN-  Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)İl Başkanı Av. Rasim Sayğın imzasıyla yayınlanan basın açıklamasında Van’da son bir ay içerisinde HÜDA PAR Muradiye, Çaldıran ve Gevaş İlçe Teşkilatlarına saldırı yapıldığı belirtilerek, son olarak dün Özalp’ta HÜDA PAR gönüllüsünün işlettiği işyerine taşlı sopalı saldırı yapıldığı ifade edildi.
 
Ak Parti Gevaş İlçe teşkilatı ve Saadet Partisi Seçim otobüsüne de taşlı saldırı yapıldığı hatırlatılan açıklamada; bu saldırıları gerçekleştiren karanlık güçlerin dün de BDP Edremit İlçe Başkanlığına taşlı saldırıda bulunduğu dile getirildi.
 
Saldırganların kimi kesimlerin sesiz kalmasından cesaret aldığı belirtilen açıklanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:“Daha saldırıların başından beri söylediğimiz şeyi tekrarlıyoruz. Bütün siyasi partiler bu tür saldırıları kimden gelirse gelsin ve kime yönelik olursa olsun kınamalıdırlar ki bu saldırıları gerçekleştirenler bundan cesaret almasınlar. Bölgemiz hassasiyeti nedeniyle bu konuda tüm siyasi partilere sorumluluk düşmekte ve bu saldırılara sessiz kalma bu ateşi daha da körüklemektedir. Bu vesileyle dün akşam BDP Edremit ilçe başkanlığına yapılan saldırı ve yukarıda değinilen diğer tüm saldırıları kınıyoruz.” (Murat Dalgın-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir