• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Türkiye`de kuraklık tehlikesi artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Önceki yıllara göre yağış oranında ciddi oranda azalma yaşanırken, kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya olan Türkiye`de bugün de yağış beklenmiyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde yağış beklenmiyor. Batı bölgelerin zamanla parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara`nın doğusu, İç Ege, Batı ve Doğu Karadeniz`in iç kesimleri ile Doğu Anadolu`nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek. 
 
BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI 
Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara`nın doğusu, İç Ege, Batı ve Doğu Karadeniz`in iç kesimleri ile Doğu Anadolu`nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklenirken Meteoroloji, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir