• DOLAR 32.564
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.413
  • ...
CHP'den ilginç mescid çıkışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Ak Parti Bursa il Başkanı Cemalettin Torun’u ziyaret eden CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, Kent Balıkçılar Hali’ndeki mescidin çok kötü olduğunu belirterek ,“Eğer müsaade ederseniz biz yapmak istiyoruz, çünkü yapmayın demişler. Mescide müsaade ederseniz biz yaparız. Orada yapmayın demişler. Suyu da bu gün talimat verip açtırırsanız çok büyük bir dua alırsınız, biz sadece vesile oluruz.” ifadelerini kullandı.

 

Seçimleri bir yarış ortamı halinde gördüklerini söyleyen Şahin, ancak mutlaka bazı eleştirilerin yapılabileceğini belirterek. “İl başkanımız 10 dakika gecikti. Ondan kaynaklanmıyor Sayın Başkanım. İşte trafiği biliyorsunuz trafik karmaşası devam ediyor. Allah kısmet ederse 30 Mart'tan sonra biz gelince randevularda bir sıkıntı olmayacak.”şeklinde konuşunca, Ak Parti il Başkanı Cemalettin Torun ise gülerek “Siz geleceksiniz diye biz yolları açmıştık ama.” şeklinde karşılık vermesi gülüşmelere neden oldu.

 

Şahin, Balıkçı Hali’nde girişte daha önce 3 lira olan otopark parasının şu anda 9 liraya çıkarıldığını belirtti. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir