• DOLAR 32.582
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.373
  • ...
`Birinci sırada yer almak, Allah`ın bir lütfu oldu`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN – 30 Mart yerel seçimler için hazırlanacak oy pusulalarındaki sıralamada Hür Dava Partisinin (HÜDA PAR) kura çekimi ile birinci sırada yer alması üzerine açıklama yapan Hür Dava Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, oy pusulasında birinci sırada yer almalarının  Allah’ın bir lütfu olduğunu söyledi.
 
Hür Dava Partisi olarak çıkar ve menfaat beklemeksizin mükafatlarını sadece Allah’tan bekleyerek hakka ve halka hizmet için yola çıktıklarını her defasında yinelediklerini belirten Gök, “30 Mart yerel seçimlerine hazırlanacak olan oy pusulası için çekilen kurada HÜDA PAR’ın 1. sırada yer alması erkeğiyle, kadınıyla, yaşlısı ve genciyle imkansızlıklarla yürüttüğümüz seçim çalışmalarında Allah’u Teala’nın güzel bir lütfu oldu. Büyük fedakarlıkların, yoğun gayretlerin ve halkımıza yönelik samimi duygu ve makul  projelerin sahibi bir partiyiz. İnşaallah bu ikram, büyük bir özveriyle çalışan üye ve gönüllülerimizin azmini bileyecek ve halkımıza hizmet için yola çıkmış partimize belediyelerde de hizmet fırsatını sunacaktır.” dedi.
 
Kuran Nesli ve Peygamber Sevdalıları Platformlarına teşekkürler
Geçtiğimiz hafta sonu yaptığı programla 144 alimenin icazet almasını sağlayan Kuran Nesli Platformu ve Peygamber Sevdalıları Platformu’na teşekkürlerini ileten Gök, “Kuran Nesli Platformu, Peygamber Sevdalıları Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti’ nin yılların emeğiyle yetiştirmeye, eğitmeye çalıştıkları kızlarımızın birer alime olarak mezun olmaları en güzel bir sosyal projedir. Bu hayırlı projede emeği geçen başta eğitmen alimlerimizi, STK’larımızı ve alimelerimizin velilerini saygı ve hürmetle tebrik ediyorum. Zamanımızın Meryem’leri, Zeynep’leri ve Fatıma’ları olacak bacılarımızın  kazandıkları bu paha biçilmez sermayeyi en güzel şekilde değerlendirmelerini temenni ediyorum. İnşaallah bölgede bir ilk olan bu hayırlı hizmetin bütün bölgelerimize örnek proje olup her şehrimizi Kur’an’da geçen ‘Belde- i Tayyibe (Tertemiz Belde)’ haline gelmesine vesile olur.” İfadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir