• DOLAR 32.47
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2439.721
  • ...
Çarşaflı oldukları için çarptım demişti ama...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İstanbul Sancaktepe`de iki buçuk ay önce anne ile kızının ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kaza sırasında şoförün sigarasını yakmaya çalıştığı görülüyor.
 
Serbest bırakılan şoförün ise savunmasında, `yol karanlıktı, anne ile kızı çarşaflı oldukları için onları görmedim" dediği öğrenildi.
 
Özel halk otobüsünün güvenlik kamerasına yansıyan kazada bir anne ile kızı can verdi. Kaza İstanbul Sancaktepe`de 11 Kasım`da meydana geldi.
 
Özel halk otobüsü yolun karşısına geçmek isteyen 80 yaşındaki Mürüvvet Kızgın ile 35 yaşındaki Gülten Kızgın`a çarptı. Ağır yaralı anne olay yerinde, kızı Gülten Kızgın ise 1 hafta yoğun bakımda kaldığı hastanede yaşamını yitirdi.
 
Acı olayın ardından otobüs şoförü Mehmet Yalaz savcılık tarafından tutuklanması istemiyle gönderildiği nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
 
Ancak, aile mahkemenin kararına tepki gösterdi. Şoförün kaza sırasında sigara yakmaya çalıştığını, yola bakmadığını, kazanın da bu nedenle meydana geldiğini söylüyorlar. Görüntüler de aileyi doğruluyor. Kazadan saniyeler önce sigarasını yakan şoför, çakmağını cebine koymaya çalışırken kaza meydana geliyor.
 
Ancak Kızgın ailesinin asıl isyanı, şoförün avukatının yaptığı itiraza oldu. Kızgın ailesi olayın peşini bırakmaya niyetli değil…
 
İŞTE O GÖRÜNTÜLER...

Bu haberler de ilginizi çekebilir