• DOLAR 32.48
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2440.251
  • ...
Vanlılar oy pusulası sıralamasına sevindiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- 30 Mart Yerel Seçimlere katılacak 27 siyasi parti arasında Hür Dava Partisi’nin (HÜDA PAR) oy pusulasında birinci sırada yer almasını değerlendiren Vanlılar, HÜDA PAR’ın seçimde de iyi bir başarı göstereceğine inandıklarını ifade ettiler.
 
HÜDA PAR’ın oy pusulasında birinci sırada almasının sevindirici olduğunu belirten esnaf Musa Miroğlu, “HÜDA PAR İnşallah seçimlerde de iyi bir başarı gösterir, çünkü HÜDA PAR; doğruluktur, adalettir, hakkaniyettir ve ezilmişlerin sesidir. Bundan dolayı elhamdülillah oy pusulasında birinci olması Allah’ın yardımıdır.” Dedi.
 
HÜDA PAR’ın birinci sırada yer almasının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Faruk Hasar ise, “Allah hayırlara vesile kılsın. Seçimlerde de benzer bir başarı göstermesini bir vatandaş olarak canı gönülden istiyorum. Allah yardımcıları olsun.” Şeklinde konuştu.
 
Yüksek Seçim Kurulu’nun yapmış olduğu kura sonucu oy pusulasında HÜDA PAR’ın birinci sırada yer aldığını hatırlatan İlhan Varlı da, sıralamanın bu şekilde olmasının sevindirici bir olay olduğunu ifade ederek, “Bunun özelde ilimize genelde ise Tüm İslam âlemine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu birincilik bizim için birçok şeyin göstergesi ve başlangıcı olur. Ancak bu bize bir vatandaş olarak bu partiyi sahiplenmemiz ve daha çok çalışmamız anlamında da motivasyon sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
 
“Adalet timsali olan HÜDA PAR’ın  oy pusulasında birinci sırada olması açıkçası Yüce Allah’ın bir lütfudur.” Diyen Ercişli Musa Akdeniz ise “İnşallah HÜDA PAR’ın güneşi özelde Türkiye’yi genelde de tüm dünyayı aydınlatacaktır. Güneşin gelişiyle karanlıklar kaybolacaktır.” Şeklinde konuştu.  (Hamza Kaya-İLKHA)
 
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir