• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
`Paralel bir devlet kurulmuşsa bunun sebebi iktidardır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Saadet Partisi Batman İl Teşkilatı, parti konferans salonunda il divan toplantısını gerçekleştirdi. Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Türkiye’de son günlerde meydana gelen olayları değerlendirdi.
 
Yaşanan son olayların ülkeyi büyük bir krizin eşiğine getirdiğini ifade eden Fırat, “Yıllardır devletin her kademesi iki kesim arasında bölüşülmüş menfaatler çatışınca dershaneler bahane edilerek ortalık karıştırılmıştır. Bu gün ortaya çıkan bu siyasi krizde en az cemaat kadar AKP’de suçludur. Çünkü yıllardır onlarla işbirliği içinde olan ve devletin her kademesine yerleştiren bu iktidardır. Eğer devletin içinde paralel bir devlet kurulmuşsa bunun sebebi iktidardır. Bundan dolayı şikâyet etme hakkı yoktur. Bugün bu puslu havada asıl yapılmak istenen şey ortaya çıkan rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlıkların üzerini kapatma gayretidir. Bugün iktidar inkâr etse de Türkiye bu olaylardan dolayı büyük bir ekonomik krizin içine doğru sürüklenmektedir. Türkiye’ye daha büyük krizlerin geleceğinin endişesi içerisindeyiz.” dedi.
 
30 Mart seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Fırat, Türkiye’de yaşayan 76 milyon insanın sağduyulu bir karar vererek belediye başkanını seçmesi gerektiğini söyledi.
 
Toplantıda Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar da tanıtıldı.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir