• DOLAR 32.515
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2422.72
  • ...
Bursa'da fuhuş baskını 17 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Bursa’da fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 16 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda 17 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

 

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının emriyle “fuhuş suçunu işlemek amacıyla örgüt kurmak ve insan ticareti, zorla fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek, uyuşturucu madde temin etmek, kullanmak ve kullandırmak, nitelikli cinsel saldırı, kasten yaralama ve tehdit” suçlarını işlediği öğrenilen; H.A. ,Y.K., M.A. ,B.D., E.İ. ,M.E., E.K., Y.K., F.A., M.Ş., B.D., Y.K., E.B., A.O.,  İ.Ç., H.A.O. ve R.Y.” isimli şahıslara yönelik eş zamanlı olarak 16 ayrı adreste planlı baskın yapıldı.

 

Yapılan baskınlar kapsamında 17 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Şüphelilere ait adreslerde yapılan eş zamanlı aramalarda ise;

1 adet başka bir şahsa ait bulundurma ruhsatlı 7,65 Fatih ibareli tabanca ve bu tabancaya ait 9 adet mermi, ayrıca ikametten elde edilen 7 mm fişek olmak üzere toplam 16 adet fişek, 1 adet 13 cm sap kısmı, 53 cm kesici kısmı bulunan döner bıçağı, 63 cm uzunluğunda özel yapılmış sopa, 34 adet uyuşturucu hap, bir miktar Bonzai ve 10 gram esrar maddesi, 3 adet uyuşturucu madde düzeneği, 4 adet 3 bin TL değerinde senet, toplam 2 bin 339 TL para, 13 adet cep telefonu, 4 adet laptop bir  ipad, 2 adet hard disk, 3 adet flash bellek, 38 adet CD, ve çeşitli bankalara ait dekontlar ve farklı şahıslar adına düzenlenmiş kredi kartları ele geçirildiği bildirildi.

 

Söz konusu olaylara ismi karıştığı iddia edilen 17 kişinin gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir