• DOLAR 32.536
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2454.544
  • ...
Yaptıkları saldırılar,  kendilerin​i alçaltacak​tır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS- Umut Der Tatvan Şubesi yazılı basın açıklaması yaparak,  Peygamber Sevdalıları Platformuna üyesi Bilge Eğitim Der  ile Van Sabır Der’e  yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.

 

Umut Der Tatvan şubesinin yapılan saldırılarla ilgili basın açıklamasını okuyan başkan Fesih Ulugöl,  “BDP/PKK’nin son zamanlarda İslami STK`lara ve mütedeyyin kişilere yönelik yaptıkları saldırıları kınayarak, BDP/PKK’nin yapmış olduğu bu saldırılarla, hiçbir şey elde edemeyecekleri gibi, son bu saldırılar ancak onları alçaltacaktır.” ifadelerine yer verdi.

 

BDP/PKK’nın Yapmış olduğu bu saldırılar İslam’a olan nefretlerini dışarı yansıtıyor.

Açıklamada, yapılan bu saldırıların ilk olmadığını söyleyen Ulugöl ‘’Derneklerimizin faaliyetlerini sürdürdükleri sürece BDP/PKK’lı gruplar bu faaliyetleri hazmedemeyerek saldırmaya devam edecektir. BDP/PKK İslami çalışmaları hazmedemediği gibi İslam’a olan nefretlerini yapmış oldukları saldırılarla dışarı yansıtıyor.’’ şeklinde konuştu.

 

Şer güçler istedikleri amaca ulaşamayacaktır

İslami derneklere yapılan saldırıların Kur'an ve Sünnete duyulan düşmanlıktan başka bir şey olmadığını belirten Ulugöl konuşmasını, “İslami eğitime önem veren STK’lara saldıranlar hiçbir zaman istedikleri amaca ulaşamayacaktır. Karanlık güçlerin, etrafa saldırıp bölgelerinde  fitne çıkarmalarının onların düştükleri acziyetin bir göstergesidir.Gençliğin, eğitimine sunduğu katkılarıyla, halkımızın gönlünde taht kuran, Bilge Eğitim Derneği ile Van Sabır Der’e yapılan bu saldırıları şiddetle kınıyor, kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyoruz.” sözleriyle  bitirdi. (Menderes Beysülen-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir