• DOLAR 32.569
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2440.517
  • ...
BDP ve Eğitim Sen sapıklığı savundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
M. Fatih Akgül / Batman
BDP’li Batman Belediyesi yine bölge halkının inanç ve geleneklerine hakaret edercesine sapkın bir panele ev sahipliği yaptı. Batman’da ilk kez düzenlenen ve adını Gezi olaylarından sonra duyuran ‘LGBTİ (lezbiyen, gay, biseksüel, trans ve interseks) eylemci Kaos Gay Derneği üyesi R.A. ve Psikolojik Danışman B.S. cinsel eğilim ve tercihleri konusunda Eğitim-Sen üyelerine konuştu.

EĞİTİM-SEN’LE ...’LİK ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYORLAR
Batman’da ilk kez böyle bir etkinliğin yapılmasını anlamlı (!) bulduklarını belirten Kaos Gey Derneği üyesi R.A. “Kürdistan’da ve özellikle Batman’da böyle bir panelin düzenlenmesi oldukça anlamlıdır.
 
Yerel ve bölgesel alanda cinsel tercih kimlikleri genelde küfür olarak söylenir. Örneğin, ‘...’ bir küfür olarak söylenir. Ancak ... denilen söylem bir cinsel tercih ve cinsel kimliktir. Kaos Gay Derneği olarak Eğitim-Sen ile bu tür etkinlikleri düzenliyoruz” dedi.

KUR’AN NESLİ’NDEN SERT TEPKİ
Ahlaksız ve seviyesiz konferansa Batman merkezli Kur’an Nesli Platformu’ndan sert tepki geldi. “İnsanlarımızın mukaddesatlarıyla savaşmayı kendilerine meslek edinen, dini değerlerine alenen saldıran, toplumun örf ve dini hassasiyetlerini hiçe sayan tüm kişi ve kurumları ve onlara destek veren herkesi şiddetle ve nefretle kınıyoruz” açıklamasında bulunan Kur’an Nesli Platformu, “Batman’da yapılan bu çirkin program, mütedeyyin halkımızı üzmüş ve derinden yaralamıştır. Sapıklığı teşvik eden panelin, Rabbine, Peygamberine ve Kitabına sıkı sıkıya bağlanmış Batman gibi bir şehirde yapılması ve özellikle Mevlid Kandili’ne denk getirilmesi çok manidardır.

KARANLIK YAPILAR DİNSİZLİĞİ YAYMAK İÇİN İŞ BAŞINDA
Yıllardan beridir, bilinçli ve programlı bir şekilde halkı dinsizleştirmek için karanlık güçlerin iş başında olduklarını belirten Kur’an Nesli Platformu, tüm ehl-i Kur’an’ı bu çirkin ve maksatlı oyunları bozmaya, İslami örf ve adetlerine sahip çıkmaya, bu sapık programı düzenleyenlerin çirkin yüzlerini ifşa etmeye ve karşılarında durarak tepkilerini en üst düzeyde göstermeye davet etti.

HÜR-DER BATMAN`DAKİ İĞRENÇ PANELİ LANETLEDİ
BDP’li belediye desteğiyle organize edilen panele tepki gösteren İnsani Hak ve Hürriyetler Derneği (HÜR-DER) Batman Şubesi, konuya ilişkin yaptığı yazılı basın açıklamasında, Kürt halkının, ar, namus ve haya duygularını yok etmek için gayret ve çalışma içerisinde bulunan kişilerin olduğuna dikkat çekti.
 
Yapılan açıklamada, bölgede bazı şer odakları tarafından gerçekleştirilen ve Kürt halkını ahlaksızlaştırmaya yönelik iğrenç uygulamaları esefle karşıladıkları belirtilerek, “Kürdistan halkının ar, namus ve haya duygularını yok etmek için gayret ve çalışma içerisinde bulunan LGBT (lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel ) anlayış ve düşünce sahibi ahlaksız kesimleri ve bu ahlaksızlığı yayan ve savunan kendini bilmezleri, Allah’ın ve Peygamberlerinin laneti ile lanetliyoruz.
 
Bu iğrenç ahlaksızlığa ortam hazırlayan, destek ve yer veren, bu faaliyette bulunan tüm kurum, kuruluş ve şahısları şiddetle kınıyor, ahlaksızlık fiilini halkımıza kabullendirmeye çalışan ihanet çetelerini lanetliyoruz” denildi.

KÜRDİSTAN HALKI EN GÜZEL CEVABI VERDİ
Namus ve şeref timsali Kürdistan halkının bu tür ahlaksız ve hastalıklı ruhlara karşı en güzel cevabı vereceğinden zerre miktarı şüphe etmedikleri vurgulanan açıklamanın sonunda, “Bu tür ahlaksızların toplumumuz içinde barınamayacaklarını ve Kürdistan halkının bu iğrenç yolu açan ahlaksızlara ve içinde bulundukları kesimlere sahip çıkmayarak en güzel cevabı vereceğine inanıyoruz.
 
Bununla beraber tarih boyunca şeref ve namusu için yaşamış halkımızı bu tür ifsat odaklarını doğru tanımaya davet ediyor, Kürdistan halkını ahlaksızlaştırmak ve namussuzlaştırmak isteyen müfsitlere karşı, Kürt halkının izzetini koruyacağından hiçbir şekilde şüphe etmiyoruz” denildi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir