• DOLAR 32.446
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.847
  • ...
Alev topuna dönen araçtan son anda kurtuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Alınan bilgiye göre; saat 12.00 sıralarında Mersin’in Tarsus ilçesi Gözlükule Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde seyir halinde olan Burhanettin Yılmazoğlu (55) idaresindeki 33 NKD 66 plakalı araç elektrik aksamında meydana gelen arıza nedeniyle birden alev aldı.
 
Alevlerin kısa sürede aracın içine sıçraması ile LPG’li araç bir anda alev topuna döndü. Araçta bulunan sürücü Burhanettin Yılmazoğlu olayın şoku ile kendisini otomobilden dışarı atarken yaşlılığa bağlı olarak yürüme güçlüğü çeken yolcu Yusuf Ulus (73)  otomobilin içinde kaldı.
 
Kısa bir süre içinde yaşadığı şoktan kurtulan Burhanettin Yılmazoğlu otomobilin içinde alevler arasında kalan Yusuf Ulus’u çevredeki vatandaşların yardımı ile dışarı çıkarmayı başardı.
 
Olay yerine çağırılan Tarsus Belediyesine ait İtfaiye ekipleri yaptıkları müdahale ve sıktıkları köpüklü su ile otomobildeki yangını söndürseler de otomobil kullanılamaz hale geldi.
 
Otomobilin alev aldığı yerde park halindeki 33 PT 857 plakalı pikapta etrafa yayılan alevler nedeniyle kısmen hasar gördü.
 
Araç içindeki dumandan etkilenen ve çevredeki vatandaşların yardımı ile yanmaktan kurtulan Yusuf Ulus’a olay yerine çağrılan 112 Acil Ekipleri tarafından ilk müdahale yapılarak Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Polis ekipleri meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlattı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir