• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yol ortasındaki direk kazalara davetiye çıkarıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Erikli mahallesinde yolun ortasında bulunan elektrik direği kazalara davetiye çıkarıyor.

 

Bugüne kadar onlarca kazaya sebebiyet veren yol ortasındaki direğin büyük bir alışveriş merkezinin elektrik akımını taşıdığı için belediye tarafından kaldırılmadığı iddia edildi.

 

2. Emrah Sokak üzerinde bulunan direğin hemen yanındaki işyeri sahibi Zülküf Çelik, söz konusu direğin kaldırılması için gerekli mercilere bildirdiklerini belirterek, “Burada defalarca kaza oldu. Birkaç defa da burada dönüş alamayan sürücüler kaza yapınca yine biz çıkarıyoruz araçlarını.” şeklinde konuştu.

 

Direğin kaldırılması için yetkili mercilere bildirmelerine rağmen herhangi bir işlemin yapılmadığını söyleyen Çelik, “Bize direğin Şaypa alışveriş merkezine ait olduğunu ve kaldıramayacaklarını söylediler. Biz de en son Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e bildirdik durumu o da bize bakacağız dedi ama halen bir adım atılmış değil.” diye konuştu.

 

Bu direği kaldırmaya kimsenin gücünün yetmediğini ifade eden Çelik, “Demek Şaypa’nın özel hattı vatandaşın canından daha kıymetli.” dedi.  (Zeki Aras/Fethullah Özsoy - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir