• DOLAR 32.564
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2449.447
  • ...
HÜDA PAR`ın yırtılan billboard afişlerine tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök’ün şehrin çeşitli yerlerindeki billboardlarda asılı duran afişleri, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından, çirkin bir şekilde yırtılması partililerin tepkisine neden oldu.
 
HÜDA PAR’ın varlığına  tahammül edemeyen kişi veya kişiler, Batman Bölge Devlet Hastanesi Kavşağı’nda bulunan  billboardlardaki, Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök’ün resmini içeren  afişe saldırdı.
 
Yapılan saldırıya tepki gösteren HÜDA PAR üyesi olan Ziver Altun, “Hastaneye giderken billboardlarda asılı duran HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök’ün tanıtım resmini yırtık olarak gördüm. Afişte kimin resminin olduğu önemli değildir. Ancak seçim öncesi bu tür iğrençliklerin yapılması doğru değildir. Barış ortamında olduğumuz bu günlerde neden böylesi bir çirkinlik yapılmaktadır? Batman’ın huzurlu olmasından hepimiz sorumluyuz. Bu tür eylemleri yapanlar, kesinlikle Batmanlı olamaz. Bu tür eylemler provakasyondur. Yerel seçimler öncesi daha kötü olayların yaşanmaması için, bu gibi saldırılara tüm kesimlerin samimi bir şekilde tepki göstermesi gerekir.” Dedi.
 
Daha önce de Sağlık Mahallesi’nde bulunan billboardlardaki HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök’ün afişi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saldırıya uğramış ve yırtılmıştı.  (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir