• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR adayından yerel gazetecilere plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - “10 Ocak Gazeteciler Günü” dolayısıyla Genç’te yayın yapan basın kuruluşlarının yazı işleri müdürlerini ziyaret ederek plaket takdim eden Hür Dava Partisi Genç Belediye Başkan Adayı Ramazan Güner, her koşulda kamu hizmeti veren gazetecilerin bayramını kutladı.

 

Genç’te görev yapan basın mensuplarının, halkın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirdiğini ifade eden Güner, " Doğru güvenilir ve tarafsız habercilik toplumumuzun en çok ihtiyaç duyduğu bir alandır. Yerel basınımız, insanları gözetmede haksızlıkları dile getirmede hiç tartışılmaz bir güçtür. Bu nedenle "10 Ocak Gazeteciler Günü"nde medyamızın tüm çalışanlarına içten sevgi ve selamlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

 

Mevlit Kandili birliğimize vesile olsun
Yerel gazeteleri ziyareti esnasında, basın aracılığıyla vatandaşların Mevlit Kandilini de kutlayan Güner, "Peygamber efendimizi severek onu her yönüyle örnek almalı ve insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak hayatımıza yansıtmalıyız. Hayatımızı onun örnek ahlakına, emir ve tavsiyelerine göre yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Mevlit Kandili'ni tebrik ediyorum. Bu mübarek kandilin, memleketimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini ve de İslam aleminde akan kanların durmasına, ahların son bulmasına, birliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."dedi.   (Ahmet Cana - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir