• DOLAR 32.565
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2445.537
  • ...
Vuslat FM`de Mübarek Ramazan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 101.1 frekansından yerel yayın yapan Vuslat FM`de Ramazan ayı itibarıyla yayına başlayan `İftara Doğru` programı içerisinde her gün bir değişik ilin radyo istasyonuna telefonla bağlanarak oradaki Ramazan kültürünü ve yaşanan iklimi dinleyicisi ile paylaşıyor.

`İftara Doğru` programını canlı sunan Vuslat FM Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Dağtekin, Ramazan özel yayını çerçevesinde her gün stüdyoya konuk hoca alarak sohbet ve söyleşi yapıyor. Yayın akışı içerisinde değişik illerde yayın yapan radyo istasyonlarına da bağlanan Dağtekin, bu uygulamadan dinleyicilerinin oldukça memnun olduğu belirtiyor.

Bu uygulamayı Ramazan boyunca sürdürmeyi planladıklarını belirten Dağtekin; "Diğer illerle yaptığımız canlı bağlantılar sayesinde oranın manevi Ramazan havasını Adana`da hissediyoruz. Bu yayınlar çerçevesinde Türkiye`nin batısından doğusuna kuzeyinden güneyine birçok yerle bağlantı kurduk. Oradaki vatandaşın Ramazan`a bakışının yanı sıra radyolarının da yaptığı Ramazan programları hakkında bilgi sahibi oluyoruz. İnşallah yurt dışına da bağlantı kurmayı hedefliyoruz."şeklinde konuştu.

Ayhan Kaya-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir