• DOLAR 32.479
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2441.976
  • ...
Hırsızlık iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da son bir hafta içersinde çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla 7 kişi ve üzerinde ruhsatsız silah olan bir kişi gözaltına alındı.

 

İlk olayda bir AVM’de hırsızlık olması üzerine polisin kameralarından tespit ettiği A.A ve H.A aynı gün içerisinde yakalandı.

 

Yine bir AVM içerisinde bulunan bir ayakkabı mağazasından hırsızlık olması üzerine polisin kamera görüntülerinden tespit ettiği R.Ç ve Y.Ç’yi yakalandı.

 

Sanat Sokağı civarlarında bulunan bir tezgâhtan hırsızlık olması nedeniyle polisin yaptığı araştırmalarda şüpheli şahsın E.B  isimli yaşı küçük şahıs olduğunu tespit edildi. Yaşı küçük olan E.B. gerekli işlemlerin yapılabilmesi için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Diğer olayda Belde Mahallesi civarlarında bulunan bir ikamete hırsızların girmesi üzerine hırsızlık ekipleri, iki şüpheli bayan şahsın kaçtığı bilgisinin üzerine hırsızlık ekipleri çevrede geniş çaplı araştırmalar neticesinde şüpheli şahıslar çevreden çok fazla uzaklaşamadan yakalandı. Ele geçirilen bir adet cüzdan sahibine teslim edilmiş, yakalanan C.G ve S.G yaşları küçük olması nedeniyle gerekli işlemlerin yapılabilmesi için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

Son olayda Raman Mahallesi civarlarında durumundan şüphelenilen bir şahsın üst aramasında bir adet tabanca bulundu. Yapılan araştırmalar neticesinde tabancanın ruhsatsız olduğu tespit edilmesi üzerine H.D gözaltına alındı.

 

Şüpheli şahıslar gerekli işlemlerin yapılmasının ardından adli mercilere sevk edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir