• DOLAR 32.569
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2440.517
  • ...
Türk Telekom hırsızların cezasını halka ödetiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- 15 gündür mahallede telefon ve internet erişiminin olmadığını anlatan Van’ın Şerefiye mahalle sakinleri Tük Telekom’un duyarsızlığına tepki gösterdi.

 

Defalarca Telekom’a gitmelerine rağmen sorunlarına çözüm bulunmadığını ifade eden Safiye Atan, adeta hırsızlar yerine kendilerinin cezalandırıldığını ifade ederek, “15 günden fazladır telefon kablolarımız çalındı. Sabah saatlerinde dükkânı açmaya geldiğimde telefon kablolarının direklerden sarktığını gördük. Ancak olaya bir anlam veremedik. Daha sonra dükkâna gelen müşteriler. Kabloların çalındığını söylediler. 15 gündür ne telefonlarımız ne de internetimiz var. Geçtiğimiz gün de arka sokağın kablolarını çalmışlar. Bizler mağduruz kimseye de sesimizi duyuramıyoruz.” diyerek Türk Telekom’a tepki gösterdi.

 

Yetkilerle de seslenen Safiye Atan, Van’ın büyük bir bölümünde fiber optik kabloların kullanıldığını belirterek, mahalleleri merkezde olmasına rağmen hala eski kabloların kullanıldığını bunun ise hırsızlara davetiye çıkardığını söyledi.

 

Mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini isteyen mahalle sakinleri de büyük şehir olacak olan Van’ın bunları hak etmediğini ifade ettiler.

 

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Hacıbekir ve Bostaniçi mahallelerinde telefon kablolarının çalınmasından dolayı mağduriyetler yaşanmış, ancak Türk Telekom olayla ilgili herhangi bir çalışma yapmamıştı. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir