• DOLAR 32.452
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2436.635
  • ...
OSB yönetimi yeni başkan vekillerini seçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan başkanlığında toplanan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) yeni müteşebbis heyeti, yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti başkan vekillerini belirledi.

 

OSB’de yapılan toplantıya Vali Arslan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir ve OSB Müdürü Zeynep Akbel’in yanı sıra Hıfzullah Özoğul, Hasan Ekmen, M. Salih Yanaç, Umut Doğu Ekmen ve M. Hadi Yalçın’dan oluşan yeni müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

 

Arslan başkanlığındaki toplantıda, OSB’nin yeni yönetim kurulu başkan vekili ve müteşebbis heyeti başkan vekilinin yanı sıra denetim kurulu üyeleri belirlendi.

 

Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Sanayici Hıfzullah Özoğul ve Hasan Ekmen’den oluşan OSB yönetim kurulunun başkanlığını Arslan yaparken, başkan vekilliğine ise BATSO Başkanı Abdulkadir Demir seçildi.

 

Toplantıda yeni Müteşebbis Heyeti Başkan Vekilliğine ise M. Hadi Yalçın seçilirken, denetim kurulu asil üyeliklerine İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ve Umut Doğu Ekmen, yedek üyeliklere ise Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel ile Salih Yanaç seçildi.

 

Toplantının sonunda Arslan yeni başkan vekillerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.    (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir