• DOLAR 32.462
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2440.71
  • ...
Emniyet`te 7 Kişi Daha Görevden Alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Emniyet`te 17 Aralık operasyonunun ardından başlayan görevden almalar devam ediyor.

Son olarak, Emniyet Genel Müdürlüğü`nde 4 daire başkan yardımcısı ve 3 şube müdürü görevden alındı.İçişleri Bakanı Efkan Ala`nın imzasıyla çıkan atama kararnamesiyle, Asayiş Dairesi`nde görevli başkan yardımcıları Raşit Poyraz ve Mete Cengiz`in yanısıra Güvenlik Dairesi Başkanlığı`nda görevli başkan yardımcıları Halil Dumanlı ile Yüksel Sezer görevlerinden alındı.

Atama kararnamesi ile ayrıca, Asayiş Dairesi`nde bir, Güvenlik Dairesi`nde ise iki şube müdürü görevden alınarak başka birimlere atandı.

MERSİN EMNİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

Türkiye`nin bir çok şehrinde emniyet müdürlüklerinde yaşanan görev değişikliğine Mersin`de devam edildi. Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünden, 4 amir, 17 polis memuru olmak üzere toplam 21 kişinin görev yerleri değiştirildi. Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden 4 amir, 11 polis memuru ile Mersin İstihbarat Şube Müdürlüğünden 6 polis memuru mevcut görev yerlerinden alınarak, Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı çeşitli polis merkezlerinde görevlendirildiler.

Bu haberler de ilginizi çekebilir