• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
EN DOĞAL TEDAVİ TERMAL TEDAVİ
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yıllardır insanlığa şifa dağıttığı bilinen Kuzuluk kaplıcaları Sakarya`nın Kuzuluk beldesinde yeşilin her tonu ile bezenmiş doğa harikası bir alana sahip. Kaplıca özellikleri bakımından çeşitli rahatsızlıklar üzerinde olumlu etkiler meydana getiriyor.
İhlas Kuzuluk Termal Otel, hem tatil, hem de tedavi amaçlı konaklamak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor.


İhlas Kuzuluk Termal Otel, müşterilerine Ramazan ayına kadar yapılacak 9 gece ve üzeri konaklamalarda Ramazan ayı içerisinde 1 gece ücretsiz konaklama imkanı sunuyor; 9 gece kal,7 gece öde kampanyasında konaklama yapan müşteri ayrıca; 01 Ağustos -25 Ağustos 2011 tarihleri arasında kendisinin belirleyeceği bir gece ücretsiz konaklama yapabiliyor.


5 kal, 4 öde ve 9 kal, 7 öde gibi kampanyaları ile müşterilerini daha uygun fiyata daha uzun süreli konaklatmayı amaçlayan İhlas Kuzuluk Termal Otel, yeni evlenen çiftlere de balayı tatillerinde yüzde 20 indirim yapıyor ve özel ikramlarda bulunuyor.
Her yıl yerli/yabancı olarak yaklaşık 300 bin kişinin uğrak yeri olan Kuzuluk kaplıcalarının faydalı olduğu hastalıklar şunlar:
"Ortopedik operasyon ve Beyin ve Sinir cerrahisi sonrası gibi uzun süreli hareketsiz kalma durumlarında mobilizasyon çalışmalarında,
Osteoartrit gibi noninflamavatuvar eklem hastalıklarının; (Miyozit,Tendinit,Travma,Fibromiyalji sendromu)gibi yumuşak doku hastalıklarını tedavisinde.


Hekim Kontrolünde inflamatuvar romatizmal hastalıkların (romatiod artrit,ankilozan spondilit gibi) kronik dönemlerinde
Stres Bozukluğu, Nörovejetatif distoniler örneklerindeki gibi genel stres bozukluklarında
Cerebral palsy gibi hastalıkların tedavisinde (rehabilitasyon amacı ile)
Kronik dönemdeki seçilmiş nerolojik rahatsızlıklarda
Kronik bel ağrısında
Spor yaralanmalarında, tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılabilir niteliktedir".

Bu haberler de ilginizi çekebilir