• DOLAR 34.284
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2917.245
  • ...
"Hitit Üniversitesi çatısı altında bir araya geldik"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ÇORUM - Çorum Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Cemil Hakyemez, dünyanın ve ülkenin çok farklı bölgelerinden koparak Hitit Üniversitesi çatısı altında bir araya geldiklerini dile getirerek, içinde barındırdıkları farklılıklarla birlikte kaynaşarak zengin bir mozaik oluşturduklarını söyledi.

Aktif Yaşam Kulübü olarak tüm birikimlerini buraya taşıyarak genç ve dinamik üniversite olan Hitit Üniversitesi'ne güç ve değer katmaya çalıştıklarının altını çizen Hakyemez, "Şimdi de kulüp faaliyetlerini teşvik edip üst düzeyde destek veren üniversite yönetimine karşılık bizler de güzel başarılara imza atarak en iyi şekilde cevap verme gayreti içerisindeyiz." dedi.

Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenciler Festivali'nde konuşan Hakyemez, kulüp üyelerinin, fakültelerindeki derslerine ilaveten sosyal ve kültürel faaliyetlerde yer alarak üniversite başta olmak üzere tüm şehrin sosyo-kültürel hayatına canlılık ve renk kattığını vurguladı.

Hakyemez konuşmasını şöyle sürdürdü, "Her yaştan ve gruptan farklı sosyal kesimlerle yaptığınız programların dışında Hitit Üniversitesi'nde bir ilki gerçekleştirerek geçen yıl 1. Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresini düzenledik.

Bu çerçevede kırktan fazla üniversiteden farklı konularda bildiriler sunan öğrencileri buraya toplayarak üniversitemizin tanıtımına ve eğitim standardına büyük katkı sağladık. Bu sene ikincisini yapmak için hazırlıklarımız devam etmektedir. Ülkemizin gelişmesine paralel olarak üniversitemizin de her geçen gün büyümesi Aktif Yaşam Kulübü olarak bizlerin ufkunu açmakta ve yeni arayışlara yöneltmektedir. Bu çerçevede Çorum ve Türkiye genelinde yaptığımız faaliyetlerimizi daha da yayarak uluslararası düzeye taşımaya başlamış bulunmaktayız. Kulüp olarak ülkemiz dışından gelen öğrenci arkadaşlarımızla yaklaşık iki hafta önce bir toplantı düzenlemiş ve burada birlikte yapabileceğimiz faaliyetleri konuşup bir gösteri programı düzenlemeye karar vermiştik." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir