• DOLAR 32.461
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2442.774
  • ...
Telefon dolandırıcılarına dikkat!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Tüm önlemlere rağmen telefon dolandırıcıları vatandaşları dolandırmaya devam ediyor. Son olarak Batman'da kendilerini sigorta şirketi olarak tanıtan kimliği belirsiz kişiler, Ziver Altun'u, dolandırmak istedi.

 

0212 914 10 21 numaralı telefondan arandığını söyleyen Altun, "Full asistan-acildestek24.com'dan aradığını söyleyen bir bayan, geçen sene aralık ayında güya arandığımı ve telefonda onay verip 1. yılı ücretsiz 2. yılı ücretli olmak üzere sigorta yaptırmışım. Bütün adres bilgilerimi doğru bir şekilde söyledi." dedi.

 

Telefon dolandırıcılarına karşı halka uyarıda bulunan Altun, "Ücretli yıla girdiniz toplamda 299 TL' diyerek para talep etti. Ama benim bu firmayla ne bir münasebetim ne de temasım olmadı ve böyle bir telefon görüşmesi de zaten olmadı. Kendisine görüşme kaydım varsa bana gösterin aksi halde sizin için savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. Bana tehditkar bir dille bu telefonu kapatırsam faizin işleneceğini ödemeyi kabul edersem kredi kartından 3 veya 6 taksit yapabileceklerini söyledi. Tabi ben de kabul etmeyince bu görüşmeyi benimle daha sonra irtibata geçeceklerini söylediler ve bir daha da aramadılar. Emniyete gittim olayı izah ettim bilgilendirdim. Amacım bu tür durumlarda halkımızın uyanık olmasıdır. Aksi halde kandırılabileceklerini söyleyebilirim." ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir