• DOLAR 32.2
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2511.295
  • ...
Kılıçdaroğlu`ndan İmamlara İftar Daveti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, o saatte cemaate namaz kıldırması gereken imamları iftara davet yemeğine davet etti. Ancak imamlardan, hesaba katmadığı bir karşılık aldı.

Deniz Baykal’ın Genel Başkanlığı döneminde çarşaflılara açılım denemesi yapan CHP yönetimi, bu kez de imam açılımı yapıyor.

Kılıçdaroğlu, İstanbul Birinci Seçim Bölgesi olan Anadolu Yakası’nda görev yapan imamlara bu akşam bir iftar daveti veriyor. Davet Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde organize edildi.

CHP’nin müftü kökenli milletvekili olan İhsan Özkes, Anadolu Yakası imamlarını teker teker arayarak Kemal Kılıçdaroğlu adına iftar daveti yaptı. İmamlar, Ramazan ayında bulunduklarını hatırlattı ve kendileri için en yoğun ay olduğunu söylediler.

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Türer Ercan, Rotahaber’e yaptığı açıklamada, kendilerinin de bu durum karşısında müezzini vekil bırakıp davete katılabileceği bilgisini paylaştıklarını söyledi.

Türer Ercan, davete CHP ilçe başkanları, İstanbul milletvekillerinin de katılacağı bilgisini paylaştı. Ercan, davete Anadolu Yakası’ndan katılacak imamlarla birlikte 500 dolayında katılım beklediklerini açıkladı.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir