• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
OSB'deki elektrik kesintileri sorunu görüşüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı A.Kadir Demir, elektrik kesintilerinden özellikle Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Tekstilkent gibi üretici ve sanayicilerin çok etkilendiğini belirterek, bu konuda gerekli çalışmaların yapılması ve önlemlerin alınması hususunda TEİAŞ Müdürü Tekin Türk ile görüşmeler yaptıklarını ve olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti.

 

Bu kapsamda BATSO Başkanı Demir ve BATSO Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Demir, TEİAŞ Batman Müdürü Tekin Türk ve TEİAŞ şube müdürlerinden oluşan bir heyet ile OSB'yi ziyaret etti.

 

TEİAŞ Müdürü Tekin Türk, göreve çok yeni başladıklarını ve bu yıl kış şartlarının çok ağır geçmesinden dolayı, aşırı yüklenmeler olduğunu, bunun sonucu olarak elektrik kesintilerin oluştuğunu, bunun önüne geçmek için çalışmalarını artırdıklarını belirtti.

 

BATSO Başkanı Demir, ilk olarak Batman OSB Müdürü Zeynep Akbel ile görüşerek, Organize Sanayi Bölgesi ve yeni yatırımlar hakkında bilgi aldı. OSB'nin sorunları ve çözüm önerileri, özelikle elektrik sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Demir daha sonra, OSB Müdürü Zeynep Akbel ile beraber OSB'deki firmalar ziyaret etti.

 

Firmaların sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunan Demir, özellikle elektrik konusunda firmaları sevindirecek haber verdi.

 

BATSO Başkanı Demir, üyelerine ve Batman'a daha iyi hizmet etmek için sürekli çalıştıklarını, özellikle elektrik konusunda TEİAŞ Müdürü Tekin Türk ile sanayicileri rahatlatacak çalışmalar yaptıklarını belirterek elektriğin artık sorun olmayacağını ifade etti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir